Pop Up-Operan är opera­kompaniet som poppar upp där du minst anar det. Vi skapar maxade och magni­fika kultur­upp­levelser nära pub­liken, nära dig. Även för den tunna plån­boken och den knappa tiden, för den oin­vigde och den redan frälste.

Mer hybris än pengar, mer vilja än vana. Vi väntar inte, vi tager vad vi haver och vi bygger nåt stort, utan konstens alla regler.

Vi vill utmana och upp­röra, för­föra och för­tjusa. Vi sjunger på svenska. Vi sjunger för dig.

 
180704 Vaginan_facebook.jpg

Gummihandskar, betonggolv, smäktande stråkar och hisnande koloraturer… Det var några av ingredienserna när Pop Up-Operan i oktober 2018 hade premiär på OCARINAVAGINAN - Mozarts Trollflöjten som du aldrig tidigare sett den. 

Ocarinavaginan är en berättelse om kvinnor som letar efter äventyr, män som sitter och väntar på att bli räddade, ögonblicklig förälskelse och magiska världar. Det är ömsom tralligt, sorgligt, lustigt och glatt när våra fem sångare tillsammans med stråkkvartettorkestern bjuder på indie-opera när den är som bäst. Givetvis sjunger alla på svenska!

Klicka här för mer information →

 
141229 banner.jpg

Har du förslag på var vi ska poppa upp nästa gång? Har du ett sammanhang som skulle må bra av lite indie-opera? Vill du samarbeta med oss konstnärligt? Pop Up-Operan är alltid öppen för förslag! Vi tar gärna emot tips och idéer, och har vana av att bli inhyrda för event och konferens. Oavsett vad det gäller är du alltid välkommen att maila oss på popupoperan(a)gmail.com

 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Skriv upp dig på e-postlistan här →